Actueel

Identiteitsfraude.

Particulier
24-05-2024

Kopie ID of paspoort geven. Steeds meer organisaties vragen om een kopie van uw paspoort of identiteitskaart.

Ondernemer op vakantie (maar soms aan het werk)

Zakelijk
23-05-2024

De zomer staat voor de deur en u wilt er eens lekker tussenuit voor een welverdiende vakantie. Maar u neemt wel uw zakelijke laptop en smartphone mee om tussendoor nog wat te kunnen werken. Zijn die zakelijke spullen op een privévakantie verzekerd? En hoe zit het met het cyberrisico?

Nieuwbouwplan Remmensberg

Particulier
15-05-2024

Altijd al in hartje Sint Anthonis willen wonen? Dan is dit je kans!

Thuiswerken is heel gewoon geworden

Zakelijk
14-05-2024

Volgens de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) van TNO en het CBS heeft twee derde van de Nederlandse werknemers afspraken gemaakt over thuiswerken. Die trend gaat waarschijnlijk niet meer verdwijnen. Maar welke verantwoordelijkheden voor thuiswerkers heeft u als werkgever? En met welke risico’s moet u rekening houden?

Bedrijfsgebouwen verzekeren, waar moet u ook alweer op letten?

Zakelijk
13-05-2024

De kosten voor het (her)bouwen van gebouwen zijn de afgelopen jaren sterk gestegen. Bovendien moeten gebouwen aan strengere regelgeving voldoen, waardoor herbouw ook duurder is geworden. Gebouwenverzekeringen zijn daar niet altijd op aangepast.

Leugentje om bestwil? Niet bij hypotheken

Particulier
08-05-2024

Je wilt zo graag… Wanneer je een huis hebt gevonden en je bent de gelukkige die tot koop kan overgaan, dan wil je niet dat het plan bij de aanvraag van de hypotheek strandt…

Er is een groot tekort aan beschikbare woonruimte. Wij begrijpen dat wanneer je eindelijk een mogelijke woning hebt gevonden en de bank vervolgens aarzelt om jou een lening te verstrekken dat je dan op zoek gaat naar een oplossing. Sommige “oplossingen” kunnen je echter in grote problemen brengen.

Overbruggingslening met variabele rente is een risico

Particulier
08-05-2024

Het komt de laatste tijd weer vaker voor: woningeigenaren die een ander huis kopen vóórdat de eigen woning is verkocht…

Je hebt een fijne woning. Maar je krijgt de kans om de woning van jouw dromen te kopen. Er is echter een probleem. De verkoper wil niet wachten en jouw huidige woning is nog niet verkocht. Is er een oplossing? Ja die is er. Wel een die om een goed advies vraagt.

Wat als het onvoorstelbare toch gebeurt?

Particulier
08-05-2024

Er zijn zaken waar je liever niet over nadenkt… Totdat het je overkomt.

Sommige situaties lijken zo onwaarschijnlijk dat je denkt dat die nooit zullen gebeuren. Je leest en ziet in de media dat die onvoorstelbare zaken soms toch plaatsvinden. Bijvoorbeeld de situatie dat twee levenspartners als gevolg van eenzelfde ongeval om het leven komen.

Heb jij een aflosvrije hypotheek? Let dan op!

Particulier
08-05-2024

Veel kopers van een woning hebben in het verleden een zogenaamd “aflosvrij” hypothecair krediet afgesloten. Heb jij ook zo’n hypotheek, of is een deel van jouw hypotheek aflosvrij? 

Duurzaam huis is flink meer waard

Particulier
08-05-2024

Heeft u uw koopwoning onlangs verduurzaamd of gaat u dit binnenkort doen? Dan bespaart u niet alleen op de energiekosten, maar is uw huis ook flink meer waard. Het prijsverschil tussen woningen met een goed en een minder goed energielabel loopt namelijk steeds verder op.

Het schadevrije jaren systeem wordt vernieuwd, wat houdt het in?

Particulier
06-05-2024

Schadeverzekeraars werken aan een nieuw systeem voor het beheren van schadevrije jaren van autoverzekeringen. Dit systeem maakt het eenvoudiger om te bepalen hoe lang u geen schade heeft gereden, wat van belang is voor de hoogte van de premie.

Elektrische fiets uit de schuur? Check de accu!

Particulier
02-05-2024

Nu de temperaturen oplopen en het zonnetje zich regelmatig laat zien, komt ook de fiets weer vaker uit de schuur. Dus is het tijd om de banden op te pompen, de remmen te controleren en de ketting te smeren!

Veel mensen besteden dat uit aan de fietsenmaker. Zeker als u een elektrische fiets heeft, is dat verstandig. Naast alle mechanische onderdelen controleert die namelijk ook of de accu nog goed functioneert. Wel zo'n veilig idee, want daarmee neemt de kans op accubrand af.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag