Actueel

Standaard inboedelverzekering dekt lang niet alle schade

Particulier
16-09-2021

De meeste spullen in huis vielen vroeger standaard onder uw inboedelverzekering. Maar omdat we steeds meer dure elektronica hebben, is dat veranderd. Stoot- en valschade aan laptops, tablets en smartphones is daardoor vaak niet verzekerd. 

Bedrijfscontinuïteit staat centraal bij risicobeheer

Zakelijk
15-09-2021

Ondernemen is risico’s nemen, dat zullen weinig mensen betwisten. Die risico’s zijn niet weg als u een verzekering afsluit. In feite moet u zich steeds bewust zijn van de gevolgen die bepaalde gebeurtenissen hebben voor uw bedrijf en de bedrijfscontinuïteit.

Vervroegd aflossen op hypotheek? Verstandig om eerst even te overleggen!

Particulier
14-09-2021

Het zit een beetje in onze volksaard: schulden moet je zo snel mogelijk aflossen. Wij zien dat ook bij relaties met een hypotheek. Maar of dat altijd de beste keuze is, is de vraag. 

 

Kun je ook jouw hypotheek verhuizen?

Particulier
14-09-2021

Moet je altijd een nieuwe hypotheek afsluiten wanneer je een woning verkoopt en een andere koopt? In de regel gebeurt dit, maar er zijn situaties te bedenken waarbij het voordelig is de hypotheek ‘mee te verhuizen’.

Vrijwel iedereen die een woning koopt, financiert dit met een hypotheek. Een belangrijke vraag is of, wanneer je in de toekomst jouw huis verkoopt en een ander huis koopt, je jouw bestaande hypotheek kunt “meenemen”.  We vertellen je hierover graag meer.
 

Samen woning kopen? Leg de wensen goed vast

Particulier
14-09-2021

Samen een woning kopen betekent dat er dan samen ook financiële gevolgen zijn. Wij vertellen er graag wat meer over.

Wanneer je samen met je partner een woning gaat kopen is dat een mooie, maar ook  spannende tijd. Lukt de financiering? Is de woning op tijd beschikbaar? Hoe wordt de inrichting? Moeten bepaalde ruimtes direct verbouwd worden? Ons advies: denk ook tijdig na over de financiële gevolgen op langere termijn.
 

Wat zien we in onze kristallen bol?

Particulier
14-09-2021

Cabaretier Wim Kan zei het vroeger al: voorspellen is moeilijk, vooral als het de toekomst betreft. Toch gaan wij in dit korte artikel een poging doen.

Wonen is op dit moment een groot maatschappelijk probleem. Ook de politiek is zich hiervan bewust. Los van welke politieke meerderheden er ontstaan, zullen er maatregelen moeten worden genomen om de huidige situatie te verlichten. 

Welk gewicht kan uw dak dragen?

Particulier
14-09-2021

We staan er niet elke dag bij stil, maar het dak van een woning is ontworpen om een bepaald gewicht te kunnen dragen. Waarom dat belangrijk is je te realiseren? We leggen dat in dit artikel uit.

Kritiek op “jubelton” groeit

Particulier
14-09-2021

Wat is er mooier dan een financieel steuntje in de rug bij de aankoop van een woning…

In 2017 is de politiek akkoord gegaan met een fiscale maatregel waarbij onder bepaalde voorwaarden een groot bedrag mag worden geschonken voor de aankoop van een woning zonder dat de ontvanger van deze schenking hierover belasting hoeft te betalen. Er is veel kritiek op deze maatregel waardoor de kans steeds groter wordt dat dit fiscaal voordeel zal verdwijnen. 

Thuiswerken: bespaar op uw autoverzekering!

Particulier
13-09-2021

Deels thuiswerken is voor veel werknemers een blijvertje. Daardoor rijden de meeste van hen minder kilometers dan vroeger. En kunnen ze wellicht flink besparen op hun autoverzekering. 

Ben je op zoek naar een woning?

Particulier
09-09-2021

Geïnteresseerd in één van de nieuwbouw plannen in de gemeente Sint Anthonis, Mill- en Sint Hubert, of een ander regionaal nieuwbouwplan?
Neem contact met ons op voor de financiering! 
Hoeveel kan ik lenen voor een nieuw huis? Wat komt hier allemaal bij kijken? En wie zoekt dit voor mij uit?
 

Einde coronasteun. Stoppen of doorgaan?

Zakelijk
08-09-2021

De coronasteun voor bedrijven wordt per 1 oktober stopgezet omdat de lockdownmaatregelen grotendeels voorbij zijn en de economie weer op eigen kracht moet draaien. Wordt dit moeilijk voor u, dan staat u voor de keuze: stoppen of doorgaan?

Welkom Teun!

Particulier
07-09-2021

Sinds begin september hebben wij ons team versterkt met Teun Franken. Onze nieuwste aanwinst gaat de komende drie maanden als stagiair meedraaien op de diverse afdelingen van ons kantoor. Hieronder stelt hij zich kort voor:
 

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.