Actueel

Kies jij voor de juiste beveiliging.

Zakelijk
24-06-2022

Er zijn veel aanbieders van alarminstallaties voor ondernemers. De meeste zijn voor het beveiligen van woningen. Er is veel reclame voor alarmsystemen, maar zij zijn vaak niet gecertificeerd als BORG- of VEB-beveiligingsbedrijf. Dit is tegenwoordig een belangrijke eis in de polisvoorwaarden.

Hypotheekverstrekkers verhogen massaal de hypotheekrente

Particulier
22-06-2022

Nadat de Europese Centrale Bank (ECB) heeft aangekondigd de rente in juli en september te verhogen, hebben vrijwel alle Nederlandse hypotheekverstrekkers direct hun hypotheekrentes aangepast. Daardoor is die in sommige gevallen wel drie keer zo hoog als in het najaar van 2021.

Nieuwe machines aanschaffen? Denk aan de verzekeringen

Zakelijk
20-06-2022

In 2022 verwachten producenten bijna 20 procent meer te investeren in materiële vaste activa dan in 2021. Het gaat dan onder meer om investeringen in apparatuur en machines. Heeft ook u dergelijke plannen? Vraag ons dan wat dit betekent voor uw verzekeringen.

Eerst de voorwaarden, dan de premie

Zakelijk
16-06-2022

Bij het vergelijken van verzekeringen, kijkt u misschien vooral naar de premies. Heel begrijpelijk. Maar verzekeringen verschillen in prijs omdat de dekkingen anders zijn. En voor het verzekeren van een risico, is juist de dekking het belangrijkst.

Verduurzamen eigen woning ook financieel steeds interessanter

Particulier
14-06-2022

Door de sterk gestegen energieprijzen is er grote belangstelling is voor het verduurzamen van woningen. Er zijn ruime mogelijkheden om de kosten van deze verduurzaming te financieren.
 

Je hebt nu lagere rente dan marktrente. Toch oversluiten?

Particulier
14-06-2022

De rente is in korte tijd sterk gestegen. Op dit moment lijkt er weer iets van rust te zijn. Maar niemand weet hoe de rente zich in de komende tijd ontwikkelt
 

Renteverhoging ECB is goed nieuws voor grote spaarders

Particulier
13-06-2022

Voor het eerst in elf jaar verhoogt de Europese Centrale Bank (ECB) de rente. De reden hiervoor is de fors opgelopen inflatie. Die was in mei met meer dan 8% veel hoger dan de 2% waar de ECB naar streeft.

Reisverzekering afsluiten, hier moet u op letten

Particulier
13-06-2022

De meeste coronabeperkingen zijn geschrapt en de zomervakantie komt in zicht. Daarmee is de vakantievoorpret voor veel Nederlanders begonnen: vier op de vijf landgenoten hebben namelijk vakantieplannen.

Belastingvrije schenking eigen woning verdwijnt

Particulier
09-06-2022

Wie nog een belastingvrije schenking van ruim € 100.000 wil doen, moet opschieten. De zogenoemde jubelton wordt volgend jaar namelijk verlaagd en verdwijnt het jaar daarop helemaal.

Geslaagd!

Particulier
07-06-2022

Van harte gefeliciteerd! Jouw cijferlijst* is een cadeautje waard. Kom met je cijferlijst* naar ons kantoor en ontvang een cadeau om van te smullen.

Auto uitlenen: schade en verzekering – hoe zit dat?

Particulier
02-06-2022

Een auto uitlenen aan familie of vrienden is vrij gewoon. Maar aan dit vriendelijk gebaar kunnen risico’s kleven.

Uw reisverzekering en calamiteiten

Particulier
02-06-2022

Tijdens je vakantie kunnen zich gebeurtenissen voordoen waarvoor je aangifte moet doen of gebruik dient te maken van de alarmcentrale. Lees hier hoe daar mee om te gaan.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.