Actueel

Aantal campers blijft hard stijgen

Particulier
06-05-2021

Campers zijn populairder dan ooit. Inmiddels heeft de RDW er meer dan 150.000 op kenteken gezet. Dat is twee keer zo veel als tien jaar geleden. De populariteit is voor een deel te verklaren door de coronacrisis: naast vrijheid en onafhankelijkheid biedt een camper immers de mogelijkheid om relatief veilig op vakantie te gaan. 

Reisverzekeringen veranderen door corona

Particulier
04-05-2021

De meeste verzekeraars hebben de voorwaarden van hun reisverzekeringen aangepast. Omdat de pandemie nu al ruim een jaar aanhoudt, zien zij corona niet meer als een onzeker voorval.  

Minder betalingsachterstand, meer restschuld op hypotheek

Particulier
03-05-2021

Het aantal Nederlanders met betalingsachterstand op hun hypotheek is jaar vorig jaar flink afgenomen. Maar het aantal restschulden na verkoop van de woning is in 2020 juist gestegen.  

Extreme schaarste drijft woningprijs naar record

Particulier
30-04-2021

De oververhitte woningmarkt heeft in het eerste kwartaal van 2021 nieuwe records gebroken. Zo daalde het aantal te koop staande huizen met meer dan 40% te opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Daardoor stegen de prijzen fors. 

Meer banken verlagen limiet negatieve spaarrente

Particulier
28-04-2021

Het aantal banken dat negatieve spaarrente berekent vanaf € 100.000 of € 150.000 neemt langzaam maar zeker toe. Rekeninghouders met veel spaargeld gaan daardoor dus betalen om te sparen.  

Zakelijke verzekeringen en RI&E

Zakelijk
26-04-2021

Wij krijgen als zakelijk adviseur regelmatig vragen over de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). De RI&E is wettelijk verplicht voor iedere werkgever, ook als u maar weinig werknemers in dienst heeft.  Dat staat in de Arbowet. Ook voor een aantal zakelijke verzekeringen is  het naleven en up-to-date houden van de RI&E van belang. Zijn deze niet goed op orde dan loopt u risico. 

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, wat is het verschil?

Zakelijk
26-04-2021

Het is een echte basisverzekering: de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. De meeste ondernemers kennen hem en hebben er ook een afgesloten. Dus geen zorgen meer over het risico van aansprakelijkheid. Of toch wel? 

Alternatieve financiering kan (te) risicovol zijn

Zakelijk
21-04-2021

Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar een financiering, kunt u aankloppen bij een bank of kiezen voor een alternatief. Die alternatieven vallen niet onder het toezicht van de AFM en zijn daardoor risicovoller. De toezichthouder waarschuwt dat kleine ondernemers de dupe kunnen worden.

Ben je op zoek naar een woning?

Particulier
16-04-2021

Ben je hierbij nieuwsgierig naar nieuwbouw, zoals Plan De Roting II (Wanroij), Plan ’t Kavelt (Mill), Plan Den Eik (Westerbeek), Plan Pinksterbloemstraat (Landhorst), Plan Blauwstraat (Oploo), Plan De Smidse (Cuijk) of een ander regionaal nieuwbouwplan? Neem dan zeker contact met ons kantoor op!

Schade door storm of hevige regenval voorkomen of beperken.

Particulier
16-04-2021

Zwaar weer kan natuurlijk voor veel schade zorgen. Denk aan tuinmeubels die rondvliegen, takken die voor schade zorgen, ramen die openklappen of neerslag dat de woning binnenkomt. Lees hieronder onze tips om schade te voorkomen of te beperken. Zo bent u in ieder geval goed voorbereid.

Verduurzamen? De ene woning is de andere niet

Particulier
16-04-2021

Een nieuwe site helpt u bij het inventariseren van de mogelijkheden uw woning energiezuiniger te maken.

Geboorte Actie Assurantiekantoor W. Verheijen

Particulier
16-04-2021

Kindje geboren? Van harte gefeliciteerd! Wil jij ook graag zo’n leuk cadeautje ontvangen?

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.