Particulier

Angst voor bankencrisis zorgt voor verlaging hypotheekrentes

Particulier
30-03-2023

Tegen de trend in is de hypotheekrente in de afgelopen weken iets gedaald. Het is een reactie op de problemen bij enkele internationale banken. Toch is het opmerkelijk dat de daling al zo snel inzet.

Door wie laat jij je ketel onderhouden?!

Particulier, Zakelijk
29-03-2023

Per 1 april 2023 gelden er nieuwe regels voor het installeren en onderhouden van uw cv-ketel, geiser, gashaard of -kachel. Deze regels zijn vastgelegd in de bouwregelgeving.  

 

CBS: 'Huizen voor het eerst goedkoper dan jaar eerder'

Particulier
27-03-2023

De gemiddelde prijs van een koopwoning was in februari 2023 voor het eerst in negen jaar lager dan in dezelfde maand een jaar eerder. Daarmee is de daling van de huizenprijs nu echt een feit.

Welkom Rens!

Particulier
16-03-2023

Vanaf 13 maart versterkt Rens ten Brinke ons team als financieel adviseur.

Aangepaste openingstijden PASEN

Particulier
15-03-2023

In verband met PASEN zijn wij Goede vrijdag en 2e PAASDAG GESLOTEN.

Voor spoedeisende zaken blijven wij telefonisch bereikbaar.

De particuliere doorlopende reisverzekering

Particulier
15-03-2023

Veel mensen hebben een doorlopende reisverzekering zodat ze bij calamiteiten verzekerd zijn van hulp en/of van een vergoeding achteraf. Een doorlopende reisverzekering is op te bouwen uit diverse te verzekeren rubrieken, de keuze voor een rubriek wordt gemaakt op basis van wat wenselijk is. Ook de gezinssituatie kan hierop van invloed zijn. Onderstaand een aantal onderwerpen die daarbij speciale aandacht verdienen.

Hypotheekrente? Wie het weet mag het zeggen

Particulier
15-03-2023

Er is de laatste tijd veel veranderd op hypotheekgebied. De rente fors is gestegen. Hoe gaat deze zich ontwikkelen?

SVn helpt waar de banken (moeten) stoppen

Particulier
15-03-2023

Strenge regels die banken hanteren kunnen ertoe leiden dat mensen niet de hypotheek kunnen afsluiten die ze nodig hebben voor het kopen of verbouwen van een woning. Maar soms is er toch een oplossing.

Verzekeringen op elkaar afstemmen loont meer dan ooit

Particulier
13-03-2023

De inflatie blijft hoog en dat werkt op veel manieren door. Ook als het om de kosten van uw verzekeringen gaat. Naar verwachting zullen de premies van veel schadeverzekeringen in de komende tijd stijgen.

Hypotheekrente blijft oplopen

Particulier
09-03-2023

Bijna alle geldverstrekkers hebben begin maart de hypotheekrente verder verhoogd. Het is voor de derde week op rij dat dit gebeurde. Experts verwachten dat het einde van de verhogingen nog niet in zicht is.

Rente verder omhoog, banken concurreren om spaarders

Particulier
09-03-2023

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft begin februari de drie belangrijkste rentetarieven opnieuw verhoogd met 0,5%. De reden is nog altijd de strijd tegen de inflatie. Die is weliswaar niet meer zo hoog als eind vorig jaar, maar in de ogen van de ECB stijgen de prijzen toch nog te hard.

Belastingaangifte doen kan geld opleveren

Particulier
03-03-2023

Het is weer tijd voor de aangifte inkomstenbelasting. Hoe gek het ook mag klinken, sommige mensen konden haast niet wachten en dienden hun biljet direct op 1 maart in. Dat waren er zoveel, dat het inlog-systeem van DigiD het niet aankon.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.