Over ons

Wij zijn financieel dienstverlener, inmiddels  60 jaar vanuit Wanroij werkzaam in het Land van Cuijk. Onze historie gaat terug tot 1962 toen de heer W. Verheijen, voormalig eigenaar van ons kantoor, in assurantiën begon en vanaf 1967 ook Zelfstandig Adviseur voor RegioBank werd.

Wij willen graag uw adviseur zijn voor al uw vragen over verzekeringen, hypotheken en financiële planning. Onze RegioBank neemt daar een bijzondere plaats bij in, namelijk een vertrouwd adres waar je nog gewoon binnen kunt lopen, maar ook een moderne bank met Internetbankieren en de Mobiel Bankieren App.

Onze dienstverlening richt zich op de financiële uitvoering van uw persoonlijke wensen en doelen, dat is wat ons boeit en beweegt, daar weten wij veel van en daarin groeit onze ervaring en expertise per dag, alweer 60 jaar.

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt.

Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag