Vacature Adviseur Verzekeringen Binnendienst (32 uur)

Graag aan de slag bij een lokaal advieskantoor?
Assurantiekantoor W. Verheijen is een financieel dienstverlener, inmiddels meer dan 60 jaar vanuit Wanroij  werkzaam in het Land van Cuijk. Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Om ons kantoor van 6 collega’s te versterken zijn wij op zoek naar een verzekeringsadviseur.

Nieuws
Datum: 04-07-2024

Wij bieden een uitdagende functie die wordt gekenmerkt door veel eigen verantwoordelijkheid in een informele werkomgeving in een sfeervol kantoor. Bij ons verdien je een uitstekend salaris. En een van onze secundaire arbeidsvoorwaarden is een premievrij pensioen.

We zijn op zoek naar een klantvriendelijke collega, die enthousiast wordt van het adviseren van klanten. Om zo echt hét verschil te maken in de klantbeleving!

Als Adviseur Verzekeringen Binnendienst

Word je enthousiast van het adviseren van particuliere en zakelijke verzekeringen aan onze klanten.

  • Maak je met jouw talent het verschil in de klantbeleving.
  • Werk je samen in een gezellig team.
  • Denk je in oplossingen en ben je proactief.

Kom jij ons team versterken?

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving? Heb je een positieve en collegiale instelling? Heb je enkele jaren ervaring met verzekeringen? Ben je in bezit van de bijbehorende WFT diploma’s  Schadeverzekering zakelijk en Inkomen? Stuur dan snel je motivatie en cv naar eva@verheijen-wanroij.nl.

We kijken uit naar je reactie!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag