Nieuwe samenwerking Assurantiekantoor W. Verheijen

Al ruim 60 jaar staan wij als Assurantiekantoor W. Verheijen voor u klaar.

Nieuws
Datum: 10-01-2024

U kent Assurantiekantoor W. Verheijen/ zelfstandig adviseur RegioBank als een kantoor waar u binnen kunt lopen voor een goed, passend persoonlijk advies. Om deze service en kwaliteit voor de toekomst te garanderen hebben wij na het overlijden van Cees Verhoeven besloten om een samenwerking aan te gaan met de Zeker Dichtbij Groep.

Assurantiekantoor W. Verheijen wordt per 1 januari 2024 onderdeel van de Zeker Dichtbij Groep. De mensen achter de Zeker Dichtbij Groep zijn inmiddels al ruim 15 jaar nauw betrokken bij Assurantiekantoor W. Verheijen in de vorm van het volmachtbedrijf De Waerdse Assuradeuren B.V.

Wat verandert er voor u?

Eigenlijk verandert er niets. Het kantoor blijft op dezelfde locatie. En u bent net als voorheen van harte welkom bij dezelfde vertrouwde medewerkers voor vragen of een persoonlijk advies.

Tot slot wil ik en mijn gezin u van harte bedanken voor het jarenlange vertrouwen. Wij zijn blij dat Assurantiekantoor W. Verheijen door de samenwerking met de Zeker Dichtbij Groep kan worden voortgezet zoals Cees dat graag gewild zou hebben.

Janneke Verhoeven en Jeroen Zeeman.

           
 

Stel ons gerust uw vraag