Kinderspaarweken bij Assurantiekantoor W. Verheijen

Van 9 tot en met 20 oktober 2023 is het feest voor de kinderen tijdens de Kinderspaarweken. Komt jouw kind in deze weken geld storten op de RegioBank spaarrekening? Dan krijgt hij/zij een leuke attentie.

Nieuws
Datum: 27-09-2023

Het belang van sparen

Sparen is nog steeds ontzettend belangrijk. Het is steeds minder vanzelfsprekend om een woning of studie volledig te financieren. Er wordt vaker verwacht dat men hier zelf ook (een deel) voor spaart. Als ouder kun je je kinderen een eindje op weg helpen door het openen van het RegioBank JongWijs pakket.

JongWijs pakket

JongWijs is hét jeugdpakket van RegioBank, groeit mee met de ontwikkeling van jouw kind en is speciaal ontwikkeld om jouw kind stap voor stap om te leren gaan met geld. Ook Internet Bankieren en Mobiel Bankieren kunnen aangevraagd worden zodra jij en jouw kind hier aan toe zijn.

Nog geen JongWijs pakket?

Heeft jouw kind nog geen RegioBank spaarrekening, maar wil je wel voor jouw kind bij ons sparen? Open dan een JongWijs pakket.

Graag nodigen wij je uit om van 9 tot en met 20 oktober te komen sparen tijdens de Kinderspaarweken. Wij willen je vriendelijk verzoeken van te voren telefonisch contact op te nemen via 0485-45 10 40 (optie 1) voor het maken van een afspraak.

Ben je in de Kinderspaarweken niet in de gelegenheid om langs te komen, maar heb je wel interesse in de producten van RegioBank? Ook dan ben je van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag