Kies voor een collectief contract van CZ

Als ondernemer kunt u voor uzelf en uw gezinsleden een collectieve verzekering van CZ afsluiten via ons kantoor. Het collectieve contract geldt ook voor medewerkers die bij u in dienst zijn. Met een collectief contract van CZ gaat u voor betere inzetbaarheid en hogere productiviteit. Uw medewerkers profiteren van alle voordelen van een collectieve zorgverzekering. Een goede keuze, want gezonde medewerkers zijn het duurzame hart van uw organisatie.

afdeling verzekeringen CZ
Nieuws
Datum: 30-11-2023

Waarom een collectief contract bij CZ?

  • Minder verzuim en hogere productiviteit door inzicht in gezondheidsrisico’s.
  • Hulp bij het vinden en inzetten van de best passende zorg.
  • Uw medewerkers profiteren van korting op de aanvullende verzekering waarbij zij gebruik kunnen maken van o.a. een jaarlijkse HealtCheck én het meenemen van 5 ongebruikte fysiobehandelingen.
  • Méér dan 20 extra’s voor uw medewerkers om fit en gezond te blijven.

Bent u geïnteresseerd in het afsluiten van een collectieve verzekering van CZ, neem dan contact met ons op via 0485-45 10 40 of mail naar info@verheijen-wanroij.nl

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag