Zestig jaar Assurantiekantoor W. Verheijen

Jíj bent wat ons boeit en beweegt

 

Nieuws
Datum: 23-11-2022

Verzekeringen, hypotheken, pensioenen, financiële planning, bankzaken. Allemaal dingen die belangrijk zijn in het leven. Iedereen wil immers dat hij of zij en allen die dichtbij staan zo onbezorgd mogelijk door het leven gaan. Niet alles heb je zelf in de hand, maar toch neem je regelmatig beslissingen die van invloed zijn op jouw levenswandel. Zaken die je dus goed geregeld wilt hebben, maar waar je daarna niet al te lang meer bij stil wilt staan, toch? Dat hoeft ook niet, zodra je ervan verzekerd bent dat je zo goed mogelijk bent geadviseerd en bijgestaan.

Assurantiekantoor W. Verheijen helpt jou bij beslissingen op belangrijke momenten in jouw leven. Zo kunt jij jouw financiële wensen en doelen realiseren. Soms gaat het om mooie doelen, zoals studie. Soms is de gebeurtenis minder vreugdevol, maar wel noodzakelijk, zoals bij een overlijden. Wat de aanleiding ook is, wij bieden jou overzicht en inzicht. Dat doen we met een vertrouwd team, mensen die dicht bij jou staan en – letterlijk – dezelfde taal spreken. Samen met jou stippelen wij de beste weg uit die je kunt bewandelen. Dat voelt goed.

Niet sinds gisteren…

Dat doen we bepaald niet sinds gisteren. We vieren dit jaar dat wij onze klanten al zestig jaar de weg wijzen en bijstaan in de momenten die er toe doen. Zowel privé als zakelijk. En altijd met jouw eigen financieel adviseur aan tafel, een bekend gezicht. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank – en dat zijn we op de kop af vijfenvijftig jaar – kunnen wij jou naast verzekeringen, hypotheken en pensioenen ook adviseren over jouw bancaire zaken. Met een totaalpakket in zowel sparen, beleggen als een eigen betaalrekening. Zelf jouw bankzaken veilig en eenvoudig online regelen? Dat kan! Bankier in Mijn RegioBank en met de Mobiel Bankieren app. Je saldo bekijken, geld overmaken of informatie over jouw producten vinden was nog nooit zo gemakkelijk.

Degelijk en plezierig

Natuurlijk heb ook jij in onze administratie een nummer. Maar dat bén je voor ons niet. Dat is een wezenlijk verschil in benadering. Betrouwbaarheid, gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van jouw eigen financieel adviseur, maakt ons niet alleen een degelijke, maar ook plezierige partner bij beslissingen waarbij jij even aan de hand genomen wilt worden. Onze RegioBank neemt daar een bijzondere plaats bij in, namelijk een vertrouwd adres waar je nog gewoon binnen kunt lopen, iets wat de afgelopen jaren een bijzonderheid schijnt te zijn geworden. Niet voor wat ons betreft: wij blijven als vanouds open staan voor de financiële uitvoering van jouw persoonlijke wensen en doelen. Sterker, jíj bent wat ons boeit en beweegt, een werkwijze waar we veel ervaring in hebben en waarin onze kennis nog elke dag groeit. En dat al zestig jaar lang.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag