Workshop fraude en internetbankieren (volwassenen) / Workshop Geldezels (jongeren)

De laatste tijd komen steeds meer mensen ite maken met (internet) fraude. Bijvoorbeeld oplichters die zich voordoen als jouw bank, de Belastingdienst of zelfs iemand die je kent. Wij helpen graag onze klanten de fraude meldingen, telefoontjes en berichten te herkennen zodat de schade beperkt blijft.

Nieuws
Datum: 08-06-2021

Hoe alert je ook bent, het kan helaas iedereen overkomen.

Workshop Fraude en internetbankieren

Wij geven deze zomerperiode een workshop over fraude.

Tijdens deze workshop gaan we onder andere de volgende onderwerpen bespreken:
•    Welke vormen van internetcriminaliteit zijn er
•    Hoe herken je een fraude bericht
•    Wat kun je doen als je in aanraking bent geweest met een internetcrimineel
•    Tips/voorbeelden
•    Handige websites

Ook kunnen wij tijdens deze workshop jullie vragen beantwoorden over internetbankieren en indien nodig jullie hiermee op weg helpen.

Workshop Geldezels

Speciaal voor jongeren startten wij met de workshop ‘Geldezels’.                                                 Geldezels is de benaming voor financiële fraude die criminelen vaak ‘gebruiken’ bij jongeren. Tijdens de workshop gegeven wij uitleg wat dit is en hoe je dit kunt herkennen en voorkomen. Tevens krijg je  nog een aantal nuttige tips hoe je internetfraude kunt herkennen.

Heb je interesse in één van onze workshops? Neem dan contact op via info@verheijen-wanroij.nl of 0485-451040.
 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.