Welkom (terug) Jacqueline!

Sinds kort versterkt Jacqueline Engels ons team op het gebied van bankzaken (RegioBank). Daarnaast zal ze, waar nodig, ondersteuning aan andere afdelingen binnen ons kantoor bieden. Hieronder stelt ze zich kort voor.

Nieuws
Datum: 12-05-2021

Hallo, ik ben Jacqueline Engels en vanaf mei 2021 (wederom) werkzaam bij Assurantiekantoor W. Verheijen. Mogelijk kennen een aantal van jullie mij al, want tussen 1990 en 2007 heb ik hier ook al met veel plezier gewerkt. 

In verband met werkzaamheden binnen het bedrijf van mijn man Paul Engels (Engels Keuken- en Interieurbouw Wanroij red.) en jong opgroeiende kinderen ben ik in 2008 parttime bij Nutreco gaan werken. Vooral het brede scala aan werkzaamheden en alles goed regelen voor onze klanten, maar ook voor mijn collega’s, sprak me hierbij enorm aan. 
    
Omdat (mede door het bekende Corona-virus) het persoonlijke contact met mensen in een meer lokale omgeving steeds meer ontbrak voor mij, heb ik besloten om de switch terug naar Assurantiekantoor W. Verheijen te maken. Ondanks de korte tijd die ik hier nu weer werkzaam ben, kan ik al zeggen dat ik een goede keuze heb gemaakt!

Bij Assurantiekantoor W. Verheijen ben ik samen met Maria en Petri verantwoordelijk voor alle bankzaken (RegioBank). Graag zie ik u terug bij ons kantoor en/of maak ik met u kennis om u persoonlijk van dienst te kunnen zijn, 

Jacqueline

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.