Welkom Rens!

Vanaf 13 maart versterkt Rens ten Brinke ons team als financieel adviseur.

Nieuws
Datum: 16-03-2023

Mijn naam is Rens ten Brinke, ik ben 22 jaar en ik kom uit Maashees. 13 Maart ben ik begonnen als financieel adviseur bij Assurantiekantoor W. Verheijen in Wanroij. Ik kijk er erg naar uit om mezelf verder te ontwikkelen binnen dit vakgebied met behulp van mijn nieuwe collega’s. Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel en met het vertrouwen dat ik heb gekregen vanuit Assurantiekantoor W. Verheijen weet ik dan ook zeker dat dit goed zal komen.

In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld bij R.K.V.V. Volharding in Vierlingsbeek. Als voetballer vind ik het belangrijk om teamgenoten te ondersteunen. Heeft u ook behoefte aan ondersteuning, maar dan op financieel gebied? Dan zou ik u graag eens terugzien bij ons op kantoor, zodat ik u persoonlijk van dienst kan zijn.

Rens ten Brinke

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag