Team verzekeringen

Zorgeloos verzekerd
Want er is zoveel om van te genieten…

 

Nieuws
Datum: 15-12-2022

Je huis, de auto, de hypotheek, je gezin en gezondheid, je vakantie, het werk. Er zijn veel dingen om van te genieten. Maar je kunt je er ook zorgen over maken. Dat geldt ook voor de ondernemer: voor zijn bedrijfsgebouw, inventaris, zijn rechten en plichten, bedrijfsschade, vervoer en transport… Een goede verzekering neemt veel van deze zorgen weg. En zo kan jij automatisch méér genieten. Voor het ontzorgen van particuliere en zakelijke klanten zetten we ons in. De sleutelwoorden? Gemak en zekerheid.

William Jans is een van onze relatiebeheerders. “Laat ik vooropstellen dat verzekeringen een ‘lastig’ product zijn”, begint hij. “Mensen hebben daar – en dat is heel begrijpelijk – weinig verstand van. Ze vertrouwen op ons en dat maakt het een echt ‘serviceproduct’: je verwacht er uitleg bij.”
Daarmee breekt William direct een lans voor de deskundig adviseur. “We zien dat de jeugd tegenwoordig steeds meer op internet zijn weg vindt, waardoor verzekeringen een ‘premieproduct’ aan het worden zijn. Jongeren regelen steeds meer online en daarbij zijn de prijzen vaak leidend, zonder echt naar de inhoud van de polis te kijken. Natuurlijk generaliseer ik nu, maar dat is toch wel wat wij vaak zien gebeuren. Daarnaast wordt de markt breder: steeds meer partijen bieden verzekeringen aan. Laten we hopen dat de klant daarmee geholpen is, maar ik denk dat we mogen stellen dat zulke bedrijven zich beter bij hun echte bezigheden kunnen houden. Bovendien is de premie alléén niet heilig…”

Verzekeren zoals jij dat wilt
We noemden ze al: de sleutelwoorden gemak en zekerheid. “Klanten kiezen bij ons zelf de manier waarop zij hun financiële zaken willen regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, is er de mogelijkheid tot een gesprek bij ons op kantoor of bij de klant thuis, of telefonisch met je eigen adviseur. Zo is elke klant er voortdurend zeker van dat hij of zij profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Over dat laatste zegt William: “Premies die een verzekeraar online aanbiedt, zijn inderdaad scherp. Maar ook wij kunnen dankzij internet en rekenmodules tegenwoordig sneller handelen. Neem een autoverzekering: ik voer gegevens in en binnen drie minuten heb ik van dertig maatschappijen een premie. Daar moest je voorheen boekjes voor bij pakken en dan flink wat rekenwerk doen. Bovendien ging alles heen en weer met de post. Ook wij behandelen aanvragen dus veel sneller, wat scherpere premies oplevert, én meer tijd geeft voor nóg betere advisering.”

Kennis en service
Dat laatste vindt William essentieel: “Kennis en service blijven onze toegevoegde waarde als tussenpersoon. Verzekeraars zélf bieden dat niet. Daar komt bij dat we onafhankelijk zijn en weten waar je met bepaalde producten het best terecht kan. En welke – preventieve – eisen verzekeraars vooraf stellen. Zeker in de zakelijke markt zien we steeds meer bijzondere risico’s. Wie is aansprakelijk? Wat doe je met je zorgverzekering? Hoe ga je om met een nieuw fenomeen als cybercrime? Bij dit alles werken we samen met specialisten op uiteenlopende terreinen. Dat geeft overzicht en inzicht. Zo blijft er meer tijd over om… precies: te genieten!”

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.