Team Regiobank

RegioBank is groot en voelt zich klein
Welkom bij de buurtzame bank!

Nieuws
Datum: 15-12-2022

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat jij prettig kunt wonen, werken en leven. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor jou én jouw buurt. Zodat die blijft groeien en bloeien. Assurantiekantoor W. Verheijen is al vijfenvijftig jaar Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De bank die groot is en zich ‘klein’ voelt. Welkom bij de buurtzame bank! In 2022 opnieuw verkozen tot meest klantvriendelijke bank.

“Dat je welkom bent, bij iemand die je persoonlijk kent, dat is wat ons echt uniek maakt”, aldus Jacqueline Engels-Daverveld, adviseur Bankzaken. “Als onderdeel van de Volksbank zijn we in vijfenvijftig jaar uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. We kennen die buurt en we kennen onze klanten. Zo kunnen zij vertrouwen op deskundig advies, dat past bij hun persoonlijke situatie. Zij kunnen ook altijd even binnenlopen, of het nu gaat om een nieuwe bankpas of een hypotheek; wij nemen de tijd om jou persoonlijk te helpen.”

Voor elke levensfase

De terugtrekkende beweging en de ongekende bureaucratie bij de grootbanken vervreemdt klanten van hun geldverstrekker. Wachttijden van tientallen minuten of langer zijn niet ongewoon. “Drie keer hetzelfde verhaal vertellen aan een ander persoon. Beloofd worden teruggebeld te worden, wat niet gebeurt… Dat kennen wij niet. Het is niet zo vreemd dat RegioBank zo hoog gewaardeerd wordt”, stelt Jacqueline vast. “Dat geldt heus niet alleen voor de al wat oudere klanten. We ontvangen ook jongeren, ondanks hun ‘digitale’ mogelijkheden. Ze vinden het fijn dat jij ze kent. De combinatie met ons assurantiekantoor maakt dat ze ook hier terecht kunnen voor bijvoorbeeld verzekeringen en een hypotheek. We zijn er dan ook voor de hele familie, in elke levensfase.”

“Daarbij bieden we alle diensten aan die grootbanken ook hebben. Men kan bij ons ook internetbankieren of bankieren met een mobiele app. Zo kan iedereen zijn of haar bankzaken veilig en eenvoudig online regelen. Het saldo bekijken, geld overmaken of informatie over jouw producten vinden, het gaat kinderlijk eenvoudig. RegioBank kent een totaalpakket in zowel een (zakelijke) betaalrekening openen, sparen als beleggen. Een (bedrijfs)hypotheek afsluiten of oversluiten kan ook bij ons.”

Naar elkaar omkijken

We noemden het al: buurtzaam. Wat betekent dat? De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar je met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. “RegioBank speelt een verbindende rol in de buurt”, stelt Jacqueline vast. “Zo stimuleren we lokale betrokkenheid en saamhorigheid.”

Overstappen naar de RegioBank? Dan kun je de Overstapservice gebruiken. Het is een initiatief van alle banken in Nederland. Deze service regelt allerlei zaken voor je: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op jouw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar jouw nieuwe rekening. En dat automatische incasso's voortaan van jouw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven. Onze adviseurs vertellen er graag meer over.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag