Sponsoring Max Verwoerdt lid Nationale selectie Compound handboogschieten

Assurantiekantoor W. Verheijen sponsort sinds een aantal jaren Max Verwoerdt . Lid van het nationale team Compound schieten. Wij hebben Max gevraagd om zich kort voor te stellen.

Nieuws
Datum: 16-04-2021

Ik ben Max Verwoerdt, handboogschutter in het nationale team. Ooit begonnen op een kinderfeestje op de lokale handboogclub LEW te Wanroij. Van waaruit ik langzaam ben gaan groeien tot regionaal, nationaal en internationaal niveau. Wij schieten met een pijl en boog buiten op een doel ter grote van een appel op 50 meter weg. Of binnen op 18 meter op een doel kleiner dan een euro munt. Hierin slaag ik 9 van de 10 keer en mag daarom het Nederlandse team versterken op verschillende (inter)nationale wedstrijden. Tot vorig jaar heb ik eerst drie jaar meegemaakt in jong oranje. In deze tijd en enkele jaren hiervoor ben ik in totaal 9-voudig Nederlands kampioen geworden in verschillende disciplines van de sport. Vanaf dit jaar ben ik vanwege mijn leeftijd overgeplaatst tot het volwassen team. Hierbinnen hoop ik mooie prestaties te mogen zetten op EK's en WK's. Jammer genoeg is mijn tak van de sport nog niet olympisch, maar het lijkt alsof het dat in 2028 wel zal zijn. Als de prestaties blijven zoals ze nu zijn maak ik een grote kans hieraan te kunnen deelnemen. 

Wij wensen Max het komende seizoen wederom heel veel succes.
 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.