Nomot, specialist in schadeherstel.

Schade aan vloer of aanrechtblad?

Een beschadiging aan een laminaat-, parket- of pvc-vloer? Of aan een aanrechtblad? Of het nu gaat om een kras, gaatje, buts, deuk, schroei- of brandplek. Vervangen is vaak niet nodig. Zonder veel rompslomp en kostbare tijd is een schade ter plaatse heel goed te herstellen door Nomot.

Nomot heeft hiervoor ervaren reparateurs in dienst die met speciale spotrepair-technieken de schade als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Nieuws
Datum: 06-10-2022

Schade aan houten meubels?

Van schade aan houten vloeren tot houten meubels, Nomot herstelt het. Butsen, schroeiplekken en krasjes op een houten meubel kunnen vaak aan huis hersteld worden. Wanneer de schade groter is, zorgen zij voor transport naar hun uitgebreide werkplaats met spuiterij. Beschadigde delen worden vervangen, opnieuw gefineerd of de schade wordt eruit geschuurd. Het meubel wordt weer afgewerkt met de lak of olie die het voorheen ook had. Het kan weer jaren mee!

Herstel is zó geregeld.

Nomot is dé specialist in schadeherstel aan woonhuis en interieur. In opdracht van verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen, bedrijven en particulieren repareren zij nagenoeg alle voorkomende opstal- en inboedelschades. Nomot verwijdert diverse soorten schades die door ‘ongelukjes’ zijn veroorzaakt. Ook herstellen zij schroei- en kleine brandschades door bijvoorbeeld een hete pan of kaarsen. Tenslotte repareren zij schade door val of inbraak. Voorkom overlast en hoge kosten. Vervangen is vaak niet nodig.

Wanneer zou je Nomot kunnen inschakelen?

  • Als u schades snel wilt behandelen. Nomot kan snel vaststellen of er herstelmogelijkheden zijn.
  • Als u geld wilt besparen. In veel gevallen is herstellen namelijk goedkoper dan vergoeden.
  • Als u milieubewust werkt. Herstellen is beter voor het milieu dan vervangen.
  • Als u vakkundig herstel met garantie aan uw klant wilt bieden.

Denk bij schade aan de herstelmogelijkheden van Nomot of meldt de schade bij ons zodat wij de herstelmogelijkheden door Nomot met u kunnen bespreken.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.