Naar de middelbare school? Spannend!

Gaat uw kind bijna naar de middelbare school? Een nieuwe fase waarin u hem of haar stap voor stap los laat. Want uw kind krijgt steeds meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. En dat is misschien best spannend. U kunt uw kind wel goed voorbereiden. 

Nieuws
Datum: 08-06-2021

Is uw kind klaar voor de brugklas? Doe samen de check
Zijn alle schoolspullen in huis? Heeft u kind een goede huiswerkplek? Is de fiets helemaal in orde? En heeft uw kind een eigen betaalpas? Want vaak kan uw kind in de schoolkantine alleen met een pas betalen. Om u op weg te helpen, heeft Assurantiekantoor W. Verheijen in Wanroij alles waar u aan kunt denken in een handige checklist gezet. Deze kunt u gratis ophalen.

Gaat uw kind dit jaar nog niet naar de middelbare school? Ook dan is deze lijst handig. Om eens te kijken voor welke uitgaven u straks komt te staan. Een goede tip: start op tijd met sparen, dan heeft u uzelf straks goed voorbereid.

Assurantiekantoor W. Verheijen doet het graag samen
“We zijn er voor u en uw kind”, vertellen Maria en Jacqueline. “Bel ons voor een afspraak en kom samen naar kantoor voor de checklist. En vindt u het fijn dat wij u helpen bij de bankzaken? Dan legt de Zelfstandig Adviseur van RegioBank jullie rustig uit hoe uw kind de bankzaken goed regelt en beantwoorden wij ook al jullie vragen.”

Over RegioBank
RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is. Dat is een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.