Samen voor de buurt: Judobeleving voor jonge kinderen

Wij als judovereniging Yama Arashi vinden het belangrijk dat kinderen van jongs af aan leren bewegen. Als we het bij judo hebben over bewegen, dan denken we aan een stukje discipline bijbrengen, grenzen ontdekken van je eigen kunnen maar ook die van anderen, de grove motoriek verbeteren en leren vallen. Allemaal aspecten die je in het dagelijks leven goed kunt gebruiken, bijvoorbeeld als je van je fiets valt, tijdens het rennen, klimmen en/of klauteren of tijdens het beoefenen van een andere sport.

Nieuws
Datum: 05-01-2023

Vandaar dat wij tuimeljudo in het leven hebben geroepen voor kinderen van +-3 t/m 5 jaar. Samen met Assurantiekantoor W. Verheijen onderdeel van RegioBank  Wanroij gaan wij deze campagne promoten en kinderen enthousiasmeren voor de sport en een aantal belangrijke basisbeginselen meegeven voor hun verdere leven. Het ene kind moet wat geremd worden en het andere mag juist assertiever worden. Judo zorgt voor ieder wat wils en sluit aan op de behoeften van elk kind. Het leert het kind zelfverzekerder in het leven te staan en hun grenzen beter te bewaken, denk hierbij aan tal van verschillende momenten; nee durven zeggen tegen groepsdruk, stimulerende middelen, ongewenste intimiteiten enzovoorts.

Wij hopen door de crowdfunding actie van samen voor de buurt ons doel bedrag van 750 euro​ te behalen zodat wij de tuimellessen gratis kunnen aanbieden aan de ingeschreven kinderen op onze open dagen.
Denk hierbij aan zaalhuur, inhuren judoleraar, judomatten, attributen voor tijdens de les en judopakken. Als we meer budget ophalen, willen we dit gebruiken voor meer attributen die we kunnen gebruiken tijdens de judolessen.

Tijdens deze lessen zijn opa’s en oma’s, papa’s en mama’s en andere geïnteresseerden welkom om een kijkje te komen nemen en te zien hoe lessen in elkaar steken.
Wij trainen op vrijdagavond van 18.00 tot 18.30 uur in sporthal de hoepel in Wanroij.

We hopen erop dat jullie onze judovereniging Yama Arashi een warm hart toedragen, door een bedrag te doneren aan onze judovereniging, of kies uit 1 van onze leuke beloningen van een jaar lang judo tot zelfgebakken cupcakes door onze eigen leden!

www.samenvoordebuurt.nl/tuimeljijmee

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.