Globetrotter reisverzekering

Speciale reisverzekering voor studie, stageā€¦
Of je nu gaat backpacken, gaat studeren, stagelopen, een wereldreis maken of in het buitenland gaat werken, met de globetrotter reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je optimaal verzekerd.

 

vakantiebenodigdheden, koffer, surfplank, bal, hoed, schoenen, tas, flippers, tennis racket, handdoek, fiets
Nieuws
Datum: 20-01-2023

Omdat er in de genoemde situaties geen sprake is van een recreatieve vakantie biedt een gewone doorlopende of kortlopende reisverzekering vaak geen dekking.

Met de globetrotter reisverzekering kun jezelf een pakket samenstellen waarbij je de keuze hebt uit de volgende rubrieken

  • SOS kosten
  • Medische kosten als aanvulling op je (Basis) zorgverzekering of volledig
  • Bagage
  • Bijzondere sporten
  • Ongevallen

De premie voor deze verzekering is mede afhankelijk van de leeftijd en mogelijk van de aard van werkzaamheden.  Bij bepaalde risicovolle werkzaamheden zal een toeslag op de premie worden gerekend.

Wil jij meer informatie over een globetrotter reisverzekering, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op met een van onze adviseurs via 0485- 45 10 40.
 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag