Doe Dagen van On Stage Land van Cuijk Maasduinen.

Afgelopen week hebben een aantal leerlingen van het Merletcollege, het Metameer en het Elzendaalcollege een kijkje in onze 'keuken' mogen nemen tijdens de Doe Dagen van On Stage Land van Cuijk Maasduinen. 

Nieuws
Datum: 09-06-2021

Hoe geef je leerlingen van het Merletcollege, het Metameer en het Elzendaalcollege een authentiek beeld van je organisatie? Door ze tijdens het Beroepenfeest Land van Cuijk Maasduinen een kijkje in onze 'keuken' te laten nemen! Tijdens deze zogeheten Doe Dagen gaan leerlingen namelijk graag op werkbezoek. Tijdens deze werkbezoeken krijgen zij een kans om de werkplek niet alleen te zien, maar ook om deze te ervaren. Na een voorstelrondje van de leerlingen hebben we een korte introductie over ons bedrijf gegeven. Vervolgens hebben de aanwezige collega’s de diverse functies binnen ons kantoor uitgebreid met de leerlingen besproken (en waarom wij ons werk zo leuk vinden). Zo hebben collega’s Maria en Jacqueline uitgelegd welke bankzaken zij allemaal kunnen regelen. Collega William heeft ze meegenomen in de wereld van (schade-)verzekeringen en samen met collega Wouter hebben zij een financieel adviesgesprek voorbereid én zelfs mee mogen voeren. De Doe Dagen werden afgerond met een bedrijfsstempel op de kaart en een goed gevuld informatiepakket (met een smaakvol bedankje).

We hopen van harte dat de leerlingen in een relatief korte periode een goed beeld van onze organisatie, maar vooral van de financiële dienstverlening in zijn geheel, hebben gekregen. In onze optiek een branche waarin veel ingrijpende beslissingen worden genomen, richtingen worden bepaald, maar ook belangrijke knopen worden doorgehakt. Hopelijk kunnen de leerlingen zich nu nog beter/gerichter oriënteren met betrekking tot hun toekomstige baankeuze en hebben ze de smaak van ons prachtige beroep ook te pakken! Wij kijken in ieder geval met veel plezier terug aan deze leuke, interessante, maar vooral inspirerende Doe Dagen! 

We kunnen nog afsluiten met een zin als: Zien we jou bij binnenkort ook bij ons kantoor?
 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.