Ben je op zoek naar een woning?

Ben je hierbij nieuwsgierig naar nieuwbouw, zoals Plan De Roting II (Wanroij), Plan ’t Kavelt (Mill), Plan Den Eik (Westerbeek), Plan Pinksterbloemstraat (Landhorst), Plan Blauwstraat (Oploo), Plan De Smidse (Cuijk) of een ander regionaal nieuwbouwplan? Neem dan zeker contact met ons kantoor op!

Nieuws
Datum: 16-04-2021

Of jouw voorkeur nu uit gaat naar een rijwoning, tweekapper, hoekwoning, appartement, bouwkavel of vrijstaande woning, we kijken allereerst graag samen met jou naar jouw financierings-mogelijkheden. Veel dingen zitten namelijk net iets anders in elkaar bij het kopen van een nieuwbouwhuis dan bij het kopen van een bestaande woning.

Met behulp van onze financieel adviseurs weet jij, na een vrijblijvende persoonlijke afspraak, precies waar jouw mogelijkheden liggen bij het (toekomstig) beschikbare aanbod in de omgeving. En dat is prettig, want dat kan je een voorsprong geven ten opzichte van andere geïnteresseerde kopers! Uiteraard blijven wij vervolgens graag betrokken bij jouw zoektocht naar een geschikte woning.

Heb je de ideale nieuwbouwwoning gevonden? Dan regelen wij het bijbehorende hypotheektraject van start tot notaris voor je! Wil je voor alle financiële zaken één aanspreekpunt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn je namelijk ook graag van dienst met betrekking tot jouw (schade)verzekeringen en bankzaken.
 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.